maanantai 18. lokakuuta 2010

Avasin blogin!


Hiiret Albers ja Albers toivottavat kaikki tervetulleiksi blogiini! Blogin avaaminen on ollut minulla mielessä jo pitkään, mutta blogille oli niin vaikea keksiä nimeä, että aikaa vierähti pitkä tovi ennen kuin pääsin tuumasta toimeen. Nyt kun vihdoin pääsin vauhtiin, olen todella innoissani!

Albers-hiiret olen neulonut jo jokin aika sitten, mutta ne tuntuivat sopivilta tähän blogin aloitukseen. Tykkään paljon pehmoleluista ja nämä hiiret ovat todella kilttejä ja söpöjä. Vaaleammalla hiirellä taitaa olla kaihi, niin vaaleat sen silmät ovat.

Hiirien ohje on Zoe Mellorin kirjasta Knitted Toys. Kirjan ohjeessa hiirien korvat on tehty huovasta, mutta itse virkkasin korvat, koska oikean väristä huopaa tuskin olisi löytynyt. Muilta osin noudatin kirjan ohjetta kiltisti, mikä ei kyllä aina minulta suju. Hiiret ovat täytetty villalla ja lankana on käytetty Novitan Nallea ja Gjestalin Maijaa ja neulomiseen puikkoja nro 2,5.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, blogi on nyt auki! Ihania hiirulaiset Albers ja Albers :D

    VastaaPoista
  2. Kivaa!

    "Ihanat hiiret, ihan höpö toi toinen, kun se kurkottelee. Mäkin haluaisin tuollaiset Albers ja Albers. Miks ne molemmat on Albersseja?" isompi M.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!