tiistai 9. marraskuuta 2010

Herttainen rouva


Tämä on tällainen pussukkakokeilu. Olen joskus Etsyssä nähnyt sellaisia vapaalla kädellä ompelukoneella tehtyjä kirjailuja ja ne ovat näyttäneet mielestäni hienoilta ja olen siitä asti halunnut sitä tekniikkaa kokeilla johonkin. Nyt tein sitten tällaisen pussikokeilun. En ole kauhean tyytyväinen tähän, mutta hyvä kun kokeilin. Mulla on vielä toinen samanlainen pussi leikattuna ja aion siihen vielä kirjailla koneella toisenlaisen kuvan. Tämä pussukka yrittää esittää taitettua pelikorttia, hertta rouvaa, mutta tästä ei tullut aivan sellainen kuin suunnittelin. Toivottavasti seuraavaan olen tyytyväisempi. Tästä toisen puolen rouvasta tuli mielestäni hieman tympääntyneen sammakon näköinen.


 Tässä pussukassa kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä. Vetoketju tosin on uusi, mutta sekin on kirpputorilta. Tuo päällä oleva kangas on pellavaa, joka on jäänyt joltain maalarilta yli pohjia tehdessä. Vuorina on kirpputorilta ostettua tyynyliinaa, joka mielestäni sopii aika hyvin tuon pellavan sävyyn. Väritin tämän sydänten kuningattaren posket ja huulet punaisella puuvärillä ja sekin vähän harmitti jälkeen päin, mutta tehtyä ei tekemättömäksi saa. Ja tässä pussukassa on myös sellainen vika, että vuori jää joskus vetoketjun väliin. En tiedä johtuuko materiaaleista vai olinko leikannut tai ommellut vuorin liian isoksi. Jos olisin tikannut tuosta vetoketjun vierestä tätä ongelmaa ei luultavasti olisi, mutta enpä tikannut.Loppuun vielä semmoinen asia, että sain tällaisen tunnustuksen ihanilta SikSakSiskoksilta. Ja heitä haluan kiittää oikein hurjasti, vaikka en juuri nyt oikein tiedä kenelle tunnustuksen antaisin, koska tuntuu, että se on jo melkein kaikille annettu. Nyt taitaa käydä niin, että otan mallia Oliona -blogista, ja en noudata tunnustuksen mukana tulleita sääntöjä...
Haluaisin antaa tunnustuksen Nupulle Peitto -blogille, jonka löysin vasta juuri nyt. On ehkä vähän epätavanomaista tässä vaiheessa antaa tämäntyyppiselle blogille tunnustus, mutta blogilla on ihana idea ja harmittaa kun vasta nyt sen löysin, koska on enää niin vähän aikaa osallistua tähän projektiin. Ehkä joku saa blogistani innoituksen vielä osallistua. Toivottavasti vastaavanlaisia projekteja tulee lisää.
Sitten vielä ne kolme asiaa, joita rakastan. Ilmeisimpien eli perheen, kodin ja terveyden lisäksi rakastan ystävällisiä ihmisiä, neuleen kaventamista kaksi oikein yhteen ja juustokakkua mansikkakastikkeella! (tähän lisäisin vielä kuvan siitä juustokakusta, mutta kun ei ole)kiitos Henni ja Elina :)

3 kommenttia:

 1. Hei, tää on ihan mun suosikki pussukka!!! Tosi herttainen on rouva mielestäni. Hieno tekniikka kyllä tuo vapaakirjontakoneella :) innolla odotan sun toista kokeilua!

  VastaaPoista
 2. Sä uskalsit käyttää sanahirviötä "vapaakirjontakoneella", jota mä välttelin postausta kirjoittaessani :D
  Luulen, että jos tykkäsit tästä niin ehkä tykkäät seuraavastakin, vaikka siitä tulee aika erityylinen.Se on jo työn alla :)

  VastaaPoista
 3. Joo mun mieleen myös tämä pussukka. Tiedän kyllä tunteen, jos joku toteutus ei vastaa omaa mielikuvaa.

  Itsekin olen harmitellut nupulle peitto -projektin löytymistä vähän myöhään. Mielestäni myös tosi hieno idea sellainen keräys.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!