maanantai 1. marraskuuta 2010

Kummipojan neuletakki


Tein kummipojalleni tällaisen neuletakin Drops Designin ohjeella. Lanka on Drops Alpaca ja sama sävy kuin ohjeessa. Jätin hupun pois, koska ajattelin, että on käytännöllisempi ilman. Tätä oli kiva neuloa ja ensimmäisen viikon aikana neuloinkin aivan hurjaa vauhtia ja takakappale ja ehkä molemmat etukappaleetkin olivat valmiina, mutta sitten alkoikin jo vähän vauhti hiipua. Oli kyllä hyvä, että tein tämän, koska olen alkanut haaveilla neulovani itselleni neuletakin. Tämä kyllä palautti jalat maan pinnalle. Ja muutenkin on tällä hetkellä niin monta käsityötä kesken, että ensin ne pois alta ja sitten kun on sellainen tilanne, ettei ole mitään tekemistä, niin sitten voin alkaa ajatella sitä omaa neuletakkia. Ja noita lankavarastojakin pitäisi ensin vähän tyhjentää, en nimittäin ehkä haluaisi itselleni jämälankatakkia.

Tätä neuletakkia tehdessä palasi myös mieleen se, mikä neulomisessa on tyhmää. Nimittäin se kun juuri sillä hetkellä kun on onnesta soikeana ja luulee olevansa valmis, niin tajuaakin, että lankoja roikkuu sieltä täältä ja palat pitäisi saada toisiinsa yhdistettyä nätisti. Huoh. Villasukkiakin tykkään neuloa, mutta kunpa ne langat voisi jättää niihin roikkumaan. Neuleiden viimeistely on tylsää.

Mutta nyt äkkiä jotain puikoille, kädet ihan tylsistyy tässä naputellessa.

6 kommenttia:

 1. Toi on kyllä niin tosi herkullisen näköinen. :) Olisi kyllä ihanaa, jos sais itellekin neulottua villatakin... Kova homma vaan tosiaan ja jänskättäis myös, että tuleeko varmasti semmoinen mitä tulee pidettyä.

  VastaaPoista
 2. Sähän olet niitä neuletakkeja uskaltanut tehdä ennenkin, eiköhän sulta sujuisi :) Mulla voisi vähän jäädä kesken. Ja tosiaan harmittaisi, jos olisikin sitten tyytymätön lopputulokseen.

  VastaaPoista
 3. Niin no yhteen niistä oon tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 4. Meidän blogissamme olisi Sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 5. Wau Katri, aivan upee villatakki. Ihana tulla blogiisi taas, olen lukenut vain sen sun ekan postauksen, Ihania juttuja, <3
  T. Mai

  VastaaPoista
 6. Mai-muruu :) Kiva kun tulit taas, tule toistekin. Sun pitäisi kanssa tehdä oma blogi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!