torstai 20. tammikuuta 2011

Lintulaukku

Tämän laukun tein jo joulukuussa ja jossain vaiheessa meinasi mennä joululahjaksi. Tätä oli jokseenkin hankala tehdä, kun oli niin pikkutarkkaa ja en ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen ja luultavasti sen vuoksi tämä unohtui jonnekin varastoon, josta eilen ilmestyi iloisesti visertäen. Vieläkään en ole aivan tyytyväinen, mutta kyllä tämä jo vähän paremmalta näyttää.Lintulaukun kaikki kankaat ovat kirpputorilöytöjä vuosien varrelta. Ohje laukkuun löytyy täältä.

8 kommenttia:

 1. Tämähän on tosi visertävä yksilö, hieno! Jospa se kevät tässä vielä koittaa ja lintu pääsee lentelemään aurinkoisiin vihertäviin maisemiin.

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä lintunen näyttää aivan ihastuttavalta! Tykkään kovasti väriyhdistelmästä ja mallikin on toki kiva!

  VastaaPoista
 3. Joo, ihana on minunkin mielestä tämä lintulaukku! Itse, kun tekee niin huomaa kaikki pienetkin virheet. Onneksi ne ei muita haittaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Joskus lopputulos on niin erilainen kuin se mielikuva joka on aloittaessa ollut, että on melkein mahdoton olla tyytyväinen lopputulokseen. Varsinkin jos itse tekeminen on ollut hankalaa. Ehkä kevään tultua minäkin jo pidän tästä livertelijästä :)

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla kaunis blogi ja oikein ihania töitä, kävin heti kaikki läpi :) Saat minusta uuden lukijan, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Emmi! Olenkin jo pidempään ihaillut sinun blogiasi ja se onkin minua inspiroinut paljon ja varsinkin noita pussukoita ompelemaan :)

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana laukku! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!