torstai 13. tammikuuta 2011

Maja

Tein vanhoista verhoistamme olohuoneeseemme verhot ja majan.

Majan seinät kiinnitettiin pöytään tarranauhalla. Majaan kiinnitettiin led-valo, sellainen joka menee päälle kun siitä painaa.

9 kommenttia:

 1. Hieno! Mulla on kans ollut suunnitteilla, mutta niin on moni muukin asia ;) Majaa pitää vähän väliä rakentaa, joten olisi kiva, jos siihen olisi joku siisti ratkaisu nopeasti saatavilla.

  VastaaPoista
 2. Vautsi!!! Tuli upee. Mahtuukohan sinne kaksi serkusta kerrallaan :D Täytyy päästä kokeilemaan. Led-valokin näyttää hauskalta siellä.

  VastaaPoista
 3. Majaan saattaa mahtua kolmekin serkusta kerrallaan, tervetuloa kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Oi hieno tuli! Minäkin tahtoisin tehdä teltan tai jonkun.

  VastaaPoista
 5. Mä näin Etsyssä joskus tosi hienon tiipiin, sellainen olisi kanssa kiva. Kaikenlaistahan sitä voisi tehdä, ei ole ideoista ainakaan pulaa :D

  VastaaPoista
 6. Hei,

  olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, tosi hienoja tuotoksia!

  Mulla oli ajatuksena laittaa meidän lundia-tasoon verho, joka peittäisi kaikki elektroniikkavempeleet ja mietin siihen tuota tarranauhasysteemiä. Liimasitko tarranauhan kiinni pöytään? Laitkoitko koko matkalle?

  terveisin Hanna kera Pihlan ja Eevin

  VastaaPoista
 7. Hei Hanna! :) Me nidottiin tarranauha niittipyssyllä pöytään, aivan tylysti vaan. Mutta toinen vaihtoehtoni oli semmoinen paksu kaksipuolinen teippi. Sellainen millä kiinniteltään esim jotain koukkuja vessan seinään. Siitä kaksipuolisesta teipistä jäävän jäljen saattaa saada jotenkin irti. Ja tarranauhaa ei ole koko matkaa, vaan sellaisia kahden-kolmen sentin pätkiä. Tuossa pöydän pitkällä sivulla on vain kolme tarranauhaa, keskimmäinen aika pitkä, mutta siinä olisi kyllä tarpeen olla viisi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä :) Kokeilen teippiversiota. Kaksipuoleinen teippiodottaa kaapissa, nyt vain pitäisi vähän lyhennellä entistä verhoa ja ommella tarrat.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!