sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Myssyn kantokoppa

Hei pitkästä aikaa! Viimeisestä päivityksestä on kulunut melkein kolme viikkoa, vaikka näin pitkää joulutaukoa en suunnitellut pitäväni. Ennen joulua oli paljon kiireitä ja joululahjojakin tein tänä vuonna vain vähän ja ne valmistuivat niin viime hetkellä, etten ehtinyt niitä kuvaamaan. Onneksi nyt on uusi vuosi ja uutta intoa käsitöihin ja bloggaukseen. Hyvää uutta vuotta kaikille!


Ostin kirpputorilta tällaisen nuken kantokopan jo jokin aika sitten ja eilen illalla innostuin vähän laittamaan sitä. Ihan ensiksi tuin kuomun pahvin palalla pyöreäksi, koska se oli rytyssä eikä pysynyt muodossaan. Pahvi auttoikin tosi hyvin ja jo yhden yön jälkeen kuomu oli melkein oikeassa muodossaan.


Sitten ompelin koppaan pienen patjan vanhasta huopuneesta villapaidasta ja vanusta ja päällystin sen pallokankaalla, jota minulla oli tyynyliinallinen. Hamstraamisessa on kyllä se hyvä puoli, että nytkin varastosta löytyi tuo pallokangas, joka sopii kantokoppaan kuin nakutettu.


Samalla innolla tein myös tyynyn ja peiton.


Kantokoppa on juuri sopiva steinernukelle, jonka olen tehnyt tyttärelleni kun hän oli vasta vauva. Tyttäreni on kohta 2-vuotias ja hoitaa mielellään nukkejaan. Steinernuken hän on itse nimennyt Myssyksi ja se onkin hauska nimi nukelle. Nyt haluaisinkin tehdä kenkälaatikkosängyn nukelle, muttei ole sopivaa kenkälaatikkoa. Onneksi sopiva kenkälaatikko löytynee helposti.

6 kommenttia:

 1. Hei ihan mahtava kantokoppa, ihana! Tosiaan täydellisesti sointuvat petivaatteet sait aikaan. Kyllä kelpaa Myssyn siellä kelliä!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava setti! Ja kylläpä on sopiva nimikin nukella, niin pehmoinen ja suloinen :)

  VastaaPoista
 3. En muista kommentoinko jo kantokopasta viime vierailulla, mutta se on ihana! Ja tosiaan täydellisesti käy petivaatteet sinne. Itsekin tässä otin pahvilaatikon Hertan sängyksi ja meinasin, että pitäisikö se päällystää. Mulla muuten Reino kenkälaatikko täällä. Olisikohan se sopiva Myssylle ja muille?

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koppa ja loistavasti osuu yhteen tuo sisusta. Paljon hienompi kuin kauppojen Hello Kitty tarjonta :D

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos kommenteista! :)Ja Elina, mun pitikin pyytää sua tuomaan sitä kenkälaatikkoa, mutta unohdin, eikä tullut mieleen edes silloin kun oli niistä reinoista puhetta.. Joskus toiste :)

  VastaaPoista
 6. Loistavaa että tuokin lelu on herätetty henkiin. En ollut muistanutkaan. Tietenkään ei ole tullut vuosiin lelukaupoissa kierreltyä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!