lauantai 19. helmikuuta 2011

Pikkuiset kalatTyttäremme sai Elinalta joululahjaksi tosi kivan ongen ja kaksi kalaa. Ongessa on "siiman" päässä magneetti ja siksi siis kaloilla on avainlenkki suussaan. Löysin kirpputorilta pussillisen avainlenkkeja ja tiesin, että on aika tehdä lisää kaloja. Virkkasin viisi kalaa ja lankoina käytin sitä sun tätä mitä löytyi ja ohjettakaan en kauheasti katsonut ja vähän tein omia kokeilujakin. Näiden virkkaamisen tuli pieni himo ja jos löydän pari hukkaan mennyttä avainlenkkiä, virkkaan luultavasti vielä pari kalaa lisää :)

Ja kalojen ohje löytyy täältä.

10 kommenttia:

 1. Meilläkin on semmoinen onkilelu kaloineen, mutta ihan tylsä muovinen Etolasta muistaakseni ja vesileluksi tarkoitettu. Ostin joskus mahdollisia lapsivieraita varten, kun mulla oli iso kylpyamme. Ihania nuo virkatut, nam, ne ui varmaan lähinnä kuivalla maalla?

  VastaaPoista
 2. oi kuinka herkullisia kaloja. mistä ohje löytyi?

  VastaaPoista
 3. minä puusilmä :D ohjeeseenhan olikin linkki :D

  VastaaPoista
 4. Liina, nyt kyllä vesileluksi tarkoitetut kuulostaa paremmalta kuin kuivalla maalla pyristelevät kalat, mutta ovat nämä kyllä kivempia kuin muoviset :)
  Unikuu, hyvä kun osui linkki sun puusilmääsi ;) Varoitan vain, että näiden virkkaamiseen saattaa tulla pikkuinen himo :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle on jotain blogissani. =)

  VastaaPoista
 6. Suloisia kaloja. Minulla on ollut haaveissa ongittavat kalat ommellen, vaan sinne se on hautautunut suureen suunnitelmien kasaan.

  VastaaPoista
 7. joska, ei ole ideoista pulaa täälläkään :) iso kasa ideoita ja keskeneräisiä töitä mulla :) olen suunnitellut ottavani härkää sarvista noiden keskeneräisten kanssa lähiaikoina... katsotaan kuinka käy :)

  VastaaPoista
 8. Ai miten söpöjä kaloja! Miulla on amigurumikirja, mutta en ole vielä intoontunut virkkaamaan mitään siitä... mistä löysit tuon kalan ohjeen, vai onko se oma? Olis kiva kokeilla tuota kalaa! Jos se koukku vaikka pysyisi kädessä :)

  VastaaPoista
 9. Ja huooooooks, täällä sitte toinenkin puusilmä :DD Unikuun kommentista vasta huomasin, että juu, linkki löytyy näemmä kalan ohjeeseen. Että näi :) Sisälukutaito hukassa. No sitte ei muuta ku lankaa ja koukkua etsimään :-)

  VastaaPoista
 10. no tässä on kyllä nyt selvästi käynyt niin, että linkki ei vain ole tarpeeksi näkyvästi esillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!