perjantai 15. huhtikuuta 2011

Jokin napsahti
Tarvitsin kankaalla päällystettyjä nappeja erästä projektia varten ja kun selvittelin mikä olisi järkevin tapa hankkia noita päällystettyjä nappeja löysinkin kivan suomalaisen nettikaupan, joka myi välineitä nappien tekoon, Nappikauppa Punahilkan. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä ja hinnat edulliset, voin vain suositella.

Löysin myös neuvoja nappien päällystämiseen Puikko hukassa -blogista, joka ei ollut minulle aiemmin tuttu. Tuolta blogista selvisi, että myös Etsyssä myydään erikokoisia päällystettäviä nappeja ja aika edulliseen hintaan.

Nappien päällystäminen on tosi kivaa. Kun olin saanut tehtyä nappeja, joita mysteeriprojektiini tarvitsin (ylimmässä kuvassa oikealla), aloin tehdä nappeja kangastilkuista, joissa oli ihania kuvia tai värejä. Ja naps naps niitä voisi tehdä vaikka kuinka paljon, mutta kyllä vähän alkaa tuntua peukaloiden päissä tuo painelu. En vielä tiedä mitä teen noista kangastilkuilla päällystetyistä napeista, ainakin pari menee hiuslenkkejä koristamaan, mutta näistähän on vaikka mihin.

6 kommenttia:

 1. Hei muista säästää muutama mullekin :) IHania nappeja tulee kyllä!

  VastaaPoista
 2. Siksaksiskokset, tänne vaan napsuttelemaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvästä vinkistä- kävinkin heti tutustumassa nappikauppaan!

  VastaaPoista
 4. Voisi kyllä käyttää kivoja kankaita, mutta en ole vielä saanut ostettua noita pohjia (on jokin pakkomielle yrittää keksiä jotain omaa versioita ettei tarvitsisi ostaa). Kivaltahan ne näyttävät!

  VastaaPoista
 5. En uskalla painaa tuon nappikaupan linkkiä. Pelkään nappihulluutta. Vaikka se olisi varmaan helmpommin piiloteltavissa kuin nykyinen kangashulluus.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!