maanantai 2. toukokuuta 2011

Vihdoin HeVi-pusseja


Näitä varten on ollut pala valoverhoa kaapissa jo pitkään. Ompelin näihin tuollaiset tilkut vanhoista lakanakankaan jämistä, koska olen huomannut, ettei ne hintalaput oikein tahdo pysyä tuossa valoverhossa kiinni. Stopperit ja nyörinpäät löydetty kirpputoreilta. Näitä on vielä pino puolivalmiina tuolla odottamassa valmistumista.

7 kommenttia:

 1. Tuo tilkku hintalapulle on hyvä idea. Meillä on käytössä SPR:n pussukoita ja niistä tosiaan tahtovat laput kadota.

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäät pussit! Mahtaakohan noista stoppareista tulla kovinkin paljon lisäpainoa pussille?

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuosta tilkkulappuvinkistä! Minä sain joskus kaupassa siitä myyjän murinaa, kun lappu ei pysynyt pussissa. :) Pitääpä kaivaa pussileikkomukset esille ja tehdä valmiiksi...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista kaikki!
  Paula, kannattaa ommella puuvillatilkut pusseihin, niitä on tosi paljon kivempi käyttää kun hintatarrat pysyvät pussissa kiinni :)

  unisukka, en olekaan koskaan punninnut tyhjää pussia, voisihan senkin tehdä, en kuitenkaan usko että nuo muoviset stopperit painaa muutamaan kymmentä grammaa enempää, eli en usko kilohintaan tulevan suuria muutoksia :)

  Anama, mullekin on myyjät murissut tai ainakin pahalla silmällä katsoneet, muttei enää :)kiva jos inspiroiduit ja pussukat valmistuu :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Itsekin pitäisi ommella kestopusseja hedelmille, harmittaa tuo iromuovipussien osto.

  VastaaPoista
 6. unisukka, punnitsin pussin kaupassa tyhjänä ja se painoi 18 grammaa, vertailun vuoksi punnitsin paperipussin ja se painoi 22 grammaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!