torstai 23. kesäkuuta 2011

Baktus, joka ei kutita
Tämä huivi ei tosiaan kutita. Lankana BC Garnin Soft Silk Titityystä. Tämä lanka on ensimmäinen pelkästä silkistä tehty lanka, jota käytän. Tykkäsin tästä langasta kyllä paljon, mutta ihmetytti langassa olevat pienet tikut. En ymmärrä miksi siinä niitä oli. Yritin neuloessa nyppiä tikut pois aina sellaisen huomatessani. Jos joku tietää miksi langassa on niitä tikkuja, niin kertokaa ihmeessä.


4 kommenttia:

 1. Ihana lupiinibaktus! Miulla on kanssa täyssilkkinen (ruskea) baktus, ja se on kyllä ihan mahtava. Vuodenajasta riippumatta käytössä melkeen koko ajan, no ei nyt sentään helteillä paitsi ehkä turbaanina :)

  VastaaPoista
 2. Niissä silkkilaaduista, jotka on tehty kehräyksen ylijäämämateriaaleista, on tikkuja. Eli kalliit silkkilaadut on vapaita tikuista, mutta jämistä saadaan tuotteita, joilla on silkin hyvät ominaisuudet, mutta ulkonäöllisesti kyse on hieman karkeammasta tavarasta.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen tämäkin. Toivottavasti pääsee suurkulutukseen, on varmasti ihanan pehmeä - ainakin niiltä osin, missä ei ole tikkuja :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne.

  Katja, kuulostaa mielenkiintoiselta, pitäisi silti varmaan tietää enemmän miten se kehräys tapahtuu, koska en nyt vieläkään ihan ymmärrä, että mistä ne tikut tulevat? :)

  Ja tämä on kyllä pehmeä huivi, ja olen luultavasti nyppinyt melkein kaikki pikkuiset tikut pois :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!