torstai 7. heinäkuuta 2011

Sadetakki

Hei taas pitkästä aikaa. Jotenkin tämä blogin päivittäminen on tuntunut työläältä lähiaikoina. Ja olin myös melkein koko kesäkuun kokonaan tekemättä käsitöitä. Näin pitkää taukoa ei ole ollut aikoihin. Ei vain ollut intoa tehdä. Ja käsitöiden kuvaaminenkin tuntuu työläältä. Tämän sadetakin ompelin jo toukokuussa ja nepparit sain siihen joskus kesäkuun puolessa välissä kiinnitettyä, eli tämä sai odotella valmistumistaan jonkin aikaa. Ja tänne en ole viitsinyt postata, kun olen ajatellut, että otan vielä jonkun paremman kuvan, mutta äh, enpäs otakaan, vaan lähden purjehtimaan!Toivottavasti loman jälkeen jaksan kuvata kaiken mitä olen ommellut, nimittäin heti heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien koneet ovat surisseet ja koukku heilunut. En tiedä mikä siinä kesäkuussa oli, kun eivät käsityöt maistuneet. Ainiin, sadetakin kaava Suuri käsityö 3/2011. Ja kangas on Marimekkoa ja sain sen Maisa-kummitädiltäni, kiitos siitä :)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää sadetakki omistajansa päällä! Sateita odotellessa :D

  VastaaPoista
 2. hieno! Ja eihän siinä pienessä tauossa mitään pahaa oo, tääl blogimaailmassa törmäsin karkittomaan kesäkuuhun ja siul oli sitten kästyötön kesäkuu :D Hauskaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 3. Hieno takki, hyvä kangas. Mullakin on ollut tuota käsityöhaluttomuutta ilmassa, mutta onneksi innostusta taas piisaa, toivottavasti myös saumaa kohta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kommenteista! Palasimme juuri tänään reissusta ja toivon, että jaksaisin/ehtisin ottaa kuvia noista tän kuun alussa ompelemistani vaatteista ja päivittää blogia, ennen kuin lähdemme uudestaan lomailemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!