tiistai 23. elokuuta 2011

Väinämöisen tossut
Yritän yhä tyhjentää tai ainakin huomattavasti pienentää lankavarastoani, jotta voisin ostaa uusia lankoja hyvällä omallatunnolla. Mies kuluttaa sukat kuin sukat hetkessä puhki, en tiedä mistä tämä johtuu, mutta tästä syystä olen jo jonkin aikaa ajatellut virkkaavani hänelle samantapaiset tossut kuin virkkasin itselleni viime syksynä.
Sanna Vatasen kirjasta sain idean virkata monta lankaa yhteen, ja tämä idea sopi todella hyvin minulle, koska haluan saada nopeasti valmista ja kuluttaa mahdollisimman paljon lankaa! Mies tykkää näistä tossuista paljon, ne ovat nimetty Väinämöisen tossuiksi ja niitä on pidetty ahkerasti. Mikä winwinwin-tilanne!


Ainiin, langoista vielä, jos jotakuta kiinnostaa. Toisessa tossussa on käytetty loppuun keltainen Novitan Isoveli, mitä siis jäi niistä itselleni viime syksynä virkkaamista tossuista. Toisessa tossussa korvasin keltaisen Gjestalin Maijalla (kaiksinkerroin). Eron kyllä huomaa, muttei se ainakaan meitä haittaa. Ruskea ja valkoinen on ihan Novitan Nallea. Ja seiskan koukulla virkkasin.

5 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää Väinämöisen tossut! Ja langat hupenee...

  VastaaPoista
 2. Hei, hienot tossut! Näyttää mukavan muhkeilta syyskeleille.

  VastaaPoista
 3. No kelpaa noissa laulaa porukkaa suohon (vai mitä se Väinämöinen nyt sitten ikinä tekikään). Tosi hyvät väriyhdistelmät!

  VastaaPoista
 4. Hei oon ehkä vähän jäljessä mutta voisko saada näihin jotaki neulontaohjeita ja myös niihi novitan keltasiin tossuihin?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!