torstai 6. lokakuuta 2011

Pitsisukat
Sain valmiiksi viime talvena aloitetut sukat. Idea on täältä. Omista tuli kuitenkin aika erinäköiset, ei se mitään, mutta ehkä vielä joskus kokeilen uudestaan.

Sukat valmistuivat jo melkein kaksi viikkoa sitten ja käytin niitä reilun viikon, ennen kuin otettiin kuvat, joten kuvaushetkellä sukat olivat jo aika nukkaantuneet. En edes tiedä mitä lankaa tämä on, tein kahdesta mysteerikerästä, jotka minulla oli. Aluksi ajattelin, että on Vuorelman Vetoa, mutta enää en ole ollenkaan varma. En ole ollut kovin huolellinen noiden lankojen vyötteiden säilömisessä, ja tässä asiassa aion kyllä tehdä parannuksen.

Olen kyllä tosi onnellinen, että sain nämä valmiiksi, oli todella vaikea ryhtyä jälleen toimeen, sillä puolen vuoden tauon jälkeen oli vaikea muistaa miten olin ensimmäisen sukan tehnyt. Lähinnä varren kavennukset olivat hämärän peitossa, mutta aika samanlaiset sukista kyllä onneksi tuli, toisessa kuitenkin taitaa olla vähän pitempi varsi. Sukat on liian piukeat pohkeen kohdalta, joten olenkin aika paljon pitänyt sukkia varret rutussa.

3 kommenttia:

  1. hienot sukat. Miulla on hirmu kasa lankoja joitten pitäis muuttua sukiks tässä lähiaikoina, pitsisukat voiskin olla kivat! Alkaa vanhat sukat olemaan niin hapertuneita että :D

    VastaaPoista
  2. Kiva, kiva että sait setvittyä lisäykset ja sukat valmistui! Ihanat on!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!