tiistai 22. marraskuuta 2011

Vaatteita itselleni ja jotain myös Pippi-nukelle

Hei taas pitkästä aikaa, ja tervetuloa uusille lukijoille, ihanaa, kun tulee uusia lukijoita hitaasta päivitystahdista huolimatta! Mulla on täällä sellainen tilanne, että keskeneräisiä töitä on valtavasti ja sitten tuo joulukin näyttää tulevan ja ideoita olisi vaikka kuinka, muttei tarpeeksi aikaa kaikkien toteuttamiseen, sitten tulee tehtyä vähän sitä ja hiukan tätä ja roikuttua netissä ja on tässä parin viikon aikana vähän reissattukin ja aloitan vain uusia neuletöitä, vaikkei edellisetkään ole valmistuneet ja joskus tuntuu, että on vähän mopo karannut käsistä. Jotain pientä on valmistunut ja saatu kuvattuakin (ainakin jotenkuten!).


Pippi-nukke sai uuden mekon trikoista jääneistä jämäpaloista. Nuken kohta kolmivuotias äiti on innokas vaatteiden pukija ja nappien napsauttelija, joten arvelin hänen tästä pitävät. Ja yksi ilta kuluikin mukavasti tämän mekon neppareita napsutellen. Ilmeisesti nukeilta vaatteiden riisuminen on yhä kuitenkin hauskempaa kuin niiden pukeminen. Meillä nuket useimmiten nakuilee, vaikka olenkin niille aika paljon tehnyt vaatteita.Yläältä alaspäin:

-hihaton t-paita tumman violetista Nanson trikoosta (löytyi Rauman Jättirätistä palana)
-hihaton t-paita Rauman Jättirätistä ostetusta trikoosta
-legginsit tumman violetista Nanson trikoosta
-pitkähihainen t-paita Rauman Jättirätistä ostetusta trikoosta
-lyhythihainen t-paita Marimekon tehtaanmyymälästä ostetusta trikoosta
-tunika/mekko Eurokankaan palalaarista löytyneestä trikoosta
-tunika Marimekon tehtaanmyymälästä ostetusta trikoosta

Tähän päädyin kun omien vaatteiden kuvaaminen on vaikeaa, osa näistä on jo kesällä valmistunut (Marimekon trikoosta tehdyt), enkä ole saanut aikaiseksi ottaa kuvia. Mallina en oikein osaa olla, ja henkarissa tai lattialle levitettynä vaatteet näyttävät tylsältä. Eipä tämäkään kuva nyt hyvä ole, lähinnä tänne vain itselle muistoksi, että nämäkin olen jossain välissä ehtinyt tehdä.

Se tyttären kaijapaita on muuten tehty noista violettien kankaiden jämäpaloista. Jännä juttu, että tyttären paita valmistui ennen kuin nämä omat, vaikka mulla taitaa olla enemmän pula paidoista kuin tyttärellä...

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!