perjantai 30. joulukuuta 2011

Koruja lahjoiksi
Tyttäreni 3-vuotiaalle serkulle tein joululahjaksi ihanat prinsessakorut. Pieni prinsessa sai kaulakorun ja rannekorun. Näissä on käytetty omista kätköistä löytyneitä helmiä ja yksi nappikin. Myös erästä Pentikin kynttiläkoristetta vähän sivareilla napsin, niin sain noita kauniita keltaisia helmiä, joissa on valkoista sisällä. Rannekorussa on myös sydänriipus, joka on jostain vanhasta hajonneesta korustani. Säästän kaikki rikki menneet korut, juuri jotain tällaisia varten. Olikin oikein mukava, että tuli mieleen tehdä tällaiset, niin en ole säilyttänyt turhaan noita kaikenlaisia helmiä ja muita.

Ihana rasia on suklaarasia, jota on käytetty lahjarasiana aikaisemminkin. En ihan muista kuka meistä ja keneltä saimme lahjan näin ihanassa rasiassa. Lisäsin vain rasian sisälle vähän ihanaan loimuvelouriin käärittyä vanua ja lahjarasiasta tuli kuin kuninkaallinen. Ihanaa.


Korut ovat siis vain kuminauhaan pujoitettu ja solmulla kiinni. Kohta 3 vuotta täyttävä tyttärenikin halusi tehdä serkulleen korun ja näppärästi se sujuikin. Tässäkin on käytetty helmiä hajonneista koruista, mutta violetit ja vihreä helmi on kyllä ostettu ihan uutena, noin 15 vuotta sitten kylläkin... Tyttäreni halusi koruun pujottaa myös kulkusia, sopii jouluun, mutta ehkä siitä kilinästä saa tarpeekseen jossain vaiheessa ensi vuonna. Ja lopuksi vielä toivotan iloa ja onnea tulevaan vuoteen teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä oli tontut ollut tarkkana, kun juuri pari päivää ennen joulua toivomuksena oli kimaltava koru. Kilinä on ainakin vielä kivaa. :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella kuninkaallinen korurasia, I like :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!