maanantai 19. joulukuuta 2011

Sytykekukkia


Kananmunakennoista tehtyjä sytykekukkia, liljoja ja perinteisempiä ruusuja. Tein näitä joululahjoiksi ja muiksikin viemisiksi. Tein aika paljon näitä, ajattelin, että samalla kun ryhdyn hommiin, niin voin tehdä kaikista kaappiin kerätyistä kennoista. Pari iltaa meni näitä väkertäessä kyllä, kuvissa ei siis näy kaikki tekemäni kukkaset, ainoastaan ne, joille olin jo tehnyt laatikon. Laatikot tein myös puuropakkauksista ynnä muista, jotka odottivat kaapissa pahvinkeräykseen päätymistään. Tuon alemman kuvan laatikon päällystin ohuella vaaleanpunaisella paperilla, jota oli käytetty lahjapaperina saamassani lahjassa. Nyt en millään muista paperin nimeä, vaikka sillä varmasti on joku nimi. Tulee mieleen vain riisipaperi, mutta ei tämä kyllä taida olla riisipaperia. Oli mitä oli.

Mitenköhän mulla nykyään aina venyy nämä postausvälit aina viikoiksi? Näin käy aina kaikista aikeistani huolimatta. Nyt on kyllä kova loppukiri joululahjojen kanssa, ja loput joululahjat esittelen täällä kyllä vasta sitten joulun jälkeen! Hyvää joulua siis kaikille, koska luultavasti bloggailen seuraavan kerran vasta joulun jälkeen :)

6 kommenttia:

 1. Eihän noita liljoja kukaan malta polttaa, sen verran kauniita. Ruusuja oonkin nähnyt siskoni tehneen.

  Leppoisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Apua kun upeat nuo liljat!!! Tykkään ja paljon.
  Olisiko mulperipaperi?

  VastaaPoista
 3. Katja, taitaa olla noiden ruusujenkin ongelma se, ettei niitä meinaa malttaa polttaa :)

  Ja Minna, kiitos! Mulperipaperiahan se just on :) Itse jo mietin, että oliko se muliinipaperi, mutta sitten tajusin, että eikun on muliinilankoja. Joskus pää ei toimi toivotulla tavalla :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!