perjantai 24. helmikuuta 2012

Kukikkaat yövalotVihdoin pääsin postaamaan tänne! Meidän perhe on sairastellut viimeisen kuukauden aikana aika lailla ja kaikenlaista muutakin estettä on ollut. En ole pitkään aikaan edes muiden blogeja seurannut ja varmaan paljon on taas hienoja juttuja mennyt ohi. Nyt toivon, että saisin järjestettyä aikaa blogin päivittämiseen, koska käsitöitä olen kuitenkin ehtinyt tehdä ja jotain olen saanut valmiiksikin.

No, nyt asiaan, eli origamikukkasin koristteltuihin jouluvaloihin. Joulun jälkeen näitä led-valosarjoja myytiin 70 % alennuksella ja minähän ostin sellaiset, koska siitä asti kun Elina teki tällaiset, teki minunkin mieli kokeilla. Ja kun tytärkin oli saanut oman huoneen ja kaipasi yövaloa niin nämä tuntuivat hyvältä idealta.


Nämä valmistuivat jo tammikuun puolessa välissä, jo ennen tuota viimeksi postaamaani pipoa, mutta oli vähän mutkia matkassa näiden kanssa, sillä kukat piti kiinnittää teipillä valoihin, etteivät tippuisi ja käyttämäni teippi oli niin surkeaa, ettei ollenkaan pysynyt ja kukkia tipahteli kun teipit aukesivat. Toinen muta oli sitten se, että tytär ei näistä tykännyt. Eli näiden tekemisestä en saanutkaan kiitosta, vaan ainoastaan kipeät sormenpäät :D No, onneksi se tytär on nyt pikkuhiljaa näille lämmennyt ja sen vuoksi päätinkin tänään teipata kukat uudestaan kiinni ja siinä samassa kuvata valot. Tämä olikin hyvä kuvauskohde, koska yksi este bloggaamiselle on se, että minulla on vapaata aikaa vain iltaisin, kun on liian pimeää kuvata.


Ja viimeiseksi vielä pitää mainita, että origamikukkavalojen ohje löytyy täältä.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!