lauantai 21. heinäkuuta 2012

Riepunuket


 Pitkästä aikaa blogin parissa ja ei aivan ongelmitta syntynyt tämä postaus, oli nimittäin hieman vaikeuksia saada kuvia lisättyä. Blogger kai oli sitä mieltä, ettei vieläkään ollut oikea aika jatkaa. No, taistelusta selvisin voittajana, ainakin jos Blogger tämän postauksen vielä suostuu julkaisemaankin.Tämmöiset söpöliinit valmistui pikkuisille kaksosille. Ja näitä oli kyllä kiva tehdä, vaikken muistanutkaan miten työlästä tuon pään tekeminen on ja varsinkin toiselle tuli ryppyjä leukaan. Saattaa olla, että teen vielä yhden, ihan vaan varmuuden vuoksi, kun nämä on niin ihania, ja kyllä varmaan joku vielä joskus vauvan saa :)9 kommenttia:

 1. Söpöliinit tottatosiaan! Mulla tulee jotenki ihan nostalginen olo näistä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat! Aikamoisia söpöläisiä toden totta. :)

  VastaaPoista
 3. aivan loistavat :) itse olen metsästänyt tälläisiin kaavaa jo jonkun aikaa(kuukausia), mistä löysit näihin kaavan, vai onko omasta päästäsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nina, voi ei, mulla on blogi ollut tauolla jo pitempään ja en ole edes kirjautunut tänne bloggeriin aikoihin, joten on mennyt ihan ohi tämä kysymyksesi!
   Mutta olen tehnyt riepunukkien päät samoin kun aiemmin tekemieni steinernukkien. Sitten vain tuollaiset pienet kädet ja tuon "vartalon" kaavan piirsin ihan itse.
   Niiden nukkien tekemiseen löysin ohjeen kirjasta Karin Neuschütz, Pehmeät nuket. Ja luultavasti tuossa kirjassa oli ohje myös tällaisen riepunuken tekoon, en vain muista enää, mulla joskus oli sen kirjastosta lainassa.
   Suuret pahoittelut kun vastaan nyt vasta, kun olit jo etsinyt kaavaa.

   Poista
 4. Ilmeikkäät kasvot nukeilla: vasemmanpuoleinen on ujon totinen, ja oikea vähän rohkeampi. Sä oot Katri hyvä "ilmeenrakentaja".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä sä olet hyvä "ilmeennäkijä" :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!