maanantai 8. huhtikuuta 2013

4-vuotiaan Matleena-mekko
Ihan ensimmäinen ihanasta Mekkotehdas-kirjasta toteuttamani mekko, tämä tosiaan valmistui jo tammikuussa. Pitkään haaveilin tuosta ja kirjasta ja tammikuussa vihdoin sain sen omakseni. Kirjan kaikki mekot ovat kauniita ja varmasti ompelen vielä monet mekot sen kaavoilla!
Kuvat mekosta nelivuotiaan päällä on otettu Seinäjoen kaupunginkirjastossa, joka on kyllä lapsille todella kiva paikka, kannatta käydä.
En oikein osannut päättää minkä koon valitsen, kun aloin piirtämään kaavoja mekkoon. Tein mekon koossa 110/116 ja oli se kyllä vähän reilu, mutta eipähän jää ihan heti pieneksi. Samalla ompeluinnolla tein myös tyttären nukelle mini-Matleenan, siitäkin tuli aika söpö.


8 kommenttia:

 1. <3 Ihanat. Nyt oikein konkretisoituu tässä kuinka pitkä aika on kulunut viime näkemisestä. Siihen pitäisi tehdä hyvin nopeasti korjaus! Iski kova ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä on täälläkin! Varsinkin lapsille tämä aika on varmaan ollut ihan hurjan pitkä!

   Poista
 2. Onpa kaunis mekko! Varmaan tähän kaavaan kaunein kuosi, jonka olen nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jotenkin onnistuin vahingossa poistamaan tästä kommenttini, enkä osannut sitä palauttaakaan enää.. No, kiitos kommentistasi :) Olen itsekin tyytyväinen kangasvalintaan. Tämä on kyllä ihanaa kangasta ja tykkään Marimekon kankaista, niiden hinnat ovat vain nousseet niin huimasti muutaman viime vuoden aikana, etten enää alennuksestakaan raaski ostaa...

   Poista
  3. Jep, joku raja Marimekonkin kankaiden hinnoissa.

   Poista
 3. Mekkotehdas on suloinen kirja, niitä kuvia vois vaan tuijotella tuntikausia... Mekkokausi lähestyy uhkaavasti, pitäskin alkaa kattelee kangaspinoa sillä silmällä :) Söpö mekkonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kirjassa on kyllä kauniit kuvat ja ihanat värit :) Ehkä itsekin saan kangasvarastojani vähän tuhottua.. Sulla olikin blogissasi nyt arvonta, en tiedä voinko osallistua, kun mulla on niin valtavasti noita lankoja varastossa muutenkin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!