lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuulokkeet


Välillä käy niin, että mies lainaa jotain, joka on minun ja tärvelee sen. Useimmiten hän iskee reppuihini, tällä hetkellä kolmas reppu menossa. Viime syksynä hänen kohteekseen joutuivat kuulokkeeni ja muutaman kuukauden jälkeen kuulokkeiden pehmusteet olivat riekaleina.
Päätin korjata kaltoin kohdellut kuulokkeeni, tuli aika ihanat. En tiedä kelpaavatko miehelle enää, vaikkei hän pinkkiä yleensä pelkääkään.


10 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea!!!! Ihanat!!!

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava fiksaus! Toivottavasti pinkki ei kelpaa miehellesi ja saat nauttia näistä itse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja sitähän mäkin toivon, että nyt ei enää kelpaisi miehelle ja toisaalta, jos kelpaa niin ehkä nämä virkatut ovat kestävämmän kuin nuo alkuperäiset pehmusteet :)

   Poista
 3. Aivan mahtavat! Voisin kuvitella, että tämän tuunauksen jälkeen nämä kiinnostaa myös perheen kolmatta jäsentä. :)

  VastaaPoista
 4. Ah miten karkkimaiset. Kivaa, kun olet taas postaillut. (Monesti on pitänyt kommentoida ihanuuksia, mutta tuo mobiililaitteeni estää kaikki editointini ja välitön kommentointi estyy tehokkaasti. Pitäisi aina erikseen asettua sohvalle surffailemaan ja tekemään aaltoja virtuaalisesti.) Tervetuloa turkulaiseksi, terveisin toinen junan tuoma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tajuan sua! Mä olen sellainen laiska, että en jaksa kirjautua bloggeriin ja sitten kuitenkin käyn ihan pikaisesti katsomassa ihan muutaman blogin ja sitten en jaksa kommentoida, koska en ole kirjautuneena... Tämän sun kommentinkin luin kyllä varmaan viikko sitten, mutta vastaan nyt. Kiitos kommentistasi ja tervetulotoivotuksesta! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!