torstai 25. huhtikuuta 2013

Virkattu matto

Tein maton vessaamme. En kuvannut sitä vessassa, koska siellä on huono valo.
Maton beige matonkude on Lilli-ontelokudetta Titityystä, valkoisen ja kirjavan kuteen sain Elinalta. Valkoinen tuntui ihan samalta kuin tuo Lilli-ontelokude. Maton ohje on Kauhavan kangasaitan.

7 kommenttia:

 1. Upean näköinen, tykkään kovasti tuosta erilaisten kuteiden yhdistelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun mielestä nämä kuteet sopivat hyvin yhteen, vaikka kaksi väriä ovat ikäänkuin sattumalta joutuneet mukaan :) Tuli vähän ehkä maalaisromanttisempi maton tyylistä kuin olin alunperin ajatellut, mutta ei haittaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään kyllä :) Vielä kun oppisi virkkaamaan niin, ettei tuo sauma tai siis kerroksen vaihtumiskohta aina siirry... En ole paljo virkannut, niin en oikein hahmota miksei se pysy samassa kohdassa...

   Poista
 3. moikka! millä ohjeella tämä on tehty? aivan ihana! ja mitä kudetta tuo monivärinen on? tai mistä ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla :) Monivärisen kuteen sain kälyltäni ja se alunperin kai anopin varastoista ja saattaa olla aika vanhaakin eli en tiedä saako sellaista mistään :) Maton ohjeeseen sen sijaan on linkki tuossa blogitekstissäkin, mutta laitan sen vielä tähän alle :)
   http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/571D569F2828675DC22578FE00678874/$file/Helmimatto_21092011.pdf

   Poista
 4. juu huomasin sitten kun luin tarkemmin että tekstistähän tiedot löytyivät.. :p on kyllä niin makee tuo monivärinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!