keskiviikko 14. elokuuta 2013

ikkunassa pisaroi

Kylppärissämme on ikkuna ja kun vuosi sitten tänne muutimme, laitoin siihen väliaikaisesti vanhan käsipyyhkeen näköesteeksi. Se käsipyyhe roikkui siinä kylppärin ikkunassa melkein vuoden ja joka kerta kun meillä kävi vieraita niin tuli mieleen, että ehkä voisi hankkia jonkun verhon tuonne. Ja pyörävarastolle kävelessä jos satuin vilkaisemaan meidän kotimme suuntaan tajusin, että tosiaan, meillä on vanha risainen käsipyyhe ikkunassa... No, en tiedä paljonko naapureita tämä lienee vaivannut, mutta onneksi keväästä asti kyläilijät ja naapuritkin ovat saaneet ihastella kristallipisaroita kylppärin ikkunassa ja minun ei ole enää tarvinnut hävetä.

Ja kappas, mulla on sata lukijaa! Tervetuloa :)

11 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana. Täytyisi saada kristalleja meidänkin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne loput sadepilvestä ylijääneet kristallit kulkeutuisi teille :) Nää on kyllä ihania aurinkoisena päivänä.

   Poista
 2. Tosi kaunis, luksusta kylppäriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä melkein liiankin luksus meidän kylppäriin, koska kylppäri itsessään on lähempänä luksuksen vastakohtaa kuin luksusta :)

   Poista
 3. Tää on niin mahtava! Kivasti kimmeltää kristalli tossa alakuvassa ja muissa kuvissa pariin on tullut hauskat värit. Mutta livenähän tää on kyllä vielä mahtavampi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä kiva, ja piti kirjoittaa tänne tarina "petreistä" ja "sisuista", mutta en sitten muistanut postausta väsätessä :)

   Poista
 4. Tämä on kyllä maailman hienoin vessan näköeste-verho!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!