tiistai 17. syyskuuta 2013

Oma neuletakki


kuva: Maiju Palin

kuva: Maiju Palin

kuva: Maiju Palin

Pari viikkoa sitten minusta otettiin monta kuvaa, näitä ei tätä blogia varten otettu, mutta jälkeenpäin tajusin, että näissä kuvissa näkyy tekemäni neuletakki, jota en täällä blogissa ole ollenkaan esitellyt. Tein tämän neuletakin jo yli vuosi sitten. Sain inspiraation Neiti Marplesta, sisäoppilaitoksen tytöillä oli kauniit hameet ja neuletakit. Tästä ei kuitenkaan tullut ollenkaan sellainen. Käytin ihan eri lankaa kuin ja takista tuli kyllä ihan eri tyylinen kuin mitä olin alunperin suunnitellut. 

Hihojen istuttaminen meinasi olla vaikeaa ja melkein tuli sellaiset puhvihihat tähän, muttei sitten kuitenkaan. Aluksi laitoin liian isot napitkin ja en tykännyt tästä ensin ollenkaan, mutta olen kyllä alkanut pitää siitä vaihdettuani napit pienempiin. Hyviä nappeja on muuten vaikea löytää. Turkulaiset, kertokaa kaupungin parhaat nappipaikat!
 
Lankana Rowan Purelife Revive, väri Pumice, neuletakin ohje oli jostain vanhasta Suuri Käsityö -lehdestä, jonka lainasin kirjastosta, ja en ole mihinkään tainnut laittaa muistiin lehden numeroa.
Hyvä, että tuli nyt tämä neuletakki täällä esiteltyä, kun nyt on työn alla toinen neuletakki, toivottavasti tällä kertaa onnistuu vähän paremmin :)

3 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa eksyin blogistaniaan. Ihania kuvia ja takki on mielestäni oikein hieno! Ymmärrän kuitenkin tunteen, kun ei itsestä siltä oikein tunnu. Toivottavasti tekeillä oleva neuletakki vastaa paremmin odotuksia :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!