keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Buutsit


Meillä on kylmät lattiat, joten virkkasin tossut. Sanna Vatasen Jämälangasta! -kirjassa on ohje kotisaappaiden virkkaamiseen ja sieltä idea näihin tossuihin taitaa olla lähtöisin. En kylläkään virkannut näitä kirjan ohjeen mukaan, vaan aloitin kärjestä ja sitten vain sovelsin. Vähän kyllä harmittaa tuo kantapää, ehkä tekisin sen toisin, jos tekisin toiset tällaiset.
Siinä Sanna Vatasen kirjassa vinkattiin tekemään paksua jättilankaa useammasta ohuesta langasta ja niin käytin näihin monenmoiset pienet lankakerät, jotka tuonne varastoon ovat sitkeästi jääneet pyörimään. Tein vielä ihanat pompomitkin koristeeksi. Onko pompom suomeksi tupsu? Minusta nämä eivät näytä tupsuilta ja pompom on ihana sana. Pompom.6 kommenttia:

 1. Tulipa tasaiset hienot pompom-pallerot. Ihanat muutoinkin. Ja lisäksi tuli heti kova ikävä teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä on täälläkin! Pompomeja oli ihana saksia pyöreiksi, laitoin oikein paljon lankaa näihin, ettei vaan tulisi liian harvat ja eivät kyllä todellakaan ole harvat :)

   Poista
 2. Mahtavan muhkeat ja hienot! Miekin muinoin virkkasin (yritin virkata) samalla ohjeella tohveleita, niistä tuli melkoiset läpyskät :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!