torstai 4. syyskuuta 2014

Sateenkaarimekko
MalliAva Tunic by Jade Fletcher
Lanka: Garnstudio Drops Safran
Puikot: 3 ja 3,5Olen neulonut kesällä aika paljon. Kesäkuussa kun oli kylmä neuloin merinovillajämistä tyttärelle neuletakkia, vasta kun ilmat alkoivat lämmetä aloitin tämän ja sain tämän valmiiksi, kun ilmat kylmeni. Sattuipa sopivasti. Kuitenkin mulla oli sellainen olo, että tulee vielä tällainen "takakesä", että saadaan mekosta kivat kuvat räpsittyä, ja tulihan sitä lämpöä vielä hetkeksi. Ja eiköhän tämän alle voi laittaa pitkähihaisen ja ehkä tämä vielä ensi kesänä menee jonain tunikana. Olisi pitänyt tehdä raidoista paksumpia niin olisi tullut vähän pitempi. Mutta kyllä me tästä tykätään.

11 kommenttia:

 1. Kiva mekko, meneehän se tunikanakin ensi kesänä. Tykkään tuosta siksakkuviosta, niin mukava ja helppo neuloa, tulos näyttävä :)

  VastaaPoista
 2. Upea mekko! Harvoin näkee mitään noin ihanaa neulottua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikki ihanista kommenteista! Kyllä lämmittää mieltä :)

  VastaaPoista
 4. APUA mikä MIELETTÖMÄN KAUNIS mekko! Kerrassaan upea ja niin ihanan aurinkoinen <3 oiiiiiih, en lakkaa ihastelemasta! Olet mielettömän taitava!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teillekin, nina ja Nova, ihanaa saada tällaisia kommentteja! <3

  VastaaPoista
 6. Ai herranjumala miten hieno tästä tuli! Voisin tilata sulta tällaisen ja vaihtarina tehdä jotain jotain jotain supertyölästä, osaisinko mitään näin hienoa tehdäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään täällä mun blogissa tai edes bloggerissa taida kovin usein käydä kun nyt vasta huomasin kommenttisi... Ja arvaa, mulle jäi näitä lankoja ja mietin, että pitäisiköhän edes jommalle kummalle teidän tytöistä tehdä, että jos sitten teillä periytyisi Taatelilta Rusinalle. Jos laittaisin värit toisinpäin niin ehkä riittäisivät nuo jääneet nöttöset toiseenkin mekkoon... En lupaa mitään!!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!